vrijdag 16 februari 2007

Film en Valentijn

Even nog een berichtje voor het weekend..
Ben vorige week met een aantal collega's en Paul naar de bios geweest, naar een Mandarijnse film, Little Red Flowers.. De marketingbaas , Rob, had deze film uitgekozen om mij te verwelkomen in Manchester. De film zou om half 7 beginnen dus we gingen klokslag 5 uur met een man of 10 lopend naar de bios, waar we eerst nog een hapje zouden eten. Na het Italiaanse eten kregen we een film te zien over een jongetje die gedumpt was in een kindertehuis en zich daar niet thuis voelde onder het strenge regime. De film - met veel jonge blote kinderen - was op zich niet slecht, maar er zat geen einde aan, het jongetje liep naar buiten en viel in slaap en toen kwam de aftiteling.. Beetje vreemd, we waren dan ook een beetje teleurgesteld. Een review van een collega is hier te lezen. Erna gingen Paul en ik nog op pub ontdek tocht, maar tegen twaalven waren we weer thuis - ik moest de volgende dag weer werken. Toen we in de bus zaten naar huis, gebeurde er iets raars. De chauffeur deed de deur dicht en heel veel mensen schreeuwden naar hem, Paul dacht dat hij iets hoorde slepen over de grond en er kwam een man aanrennen die op alle ramen sloeg om de buschauffeur te laten stoppen. We denken dat er iemand een stukje meegesleurd was met de bus nadat ie klemzat met z'n tas of zo, maar we weten het niet zeker en ik heb er ook niets meer over gelezen in de plaatselijke krant.

Vorige week ben ik eindelijke gebeld dat ik internet zou krijgen. Ze zouden eigenlijk gisteren (donderdag) komen, maar aangezien een of ander kabeltje kapot was en vervangen moest worden, komen ze pas volgende week vrijdag. Na een klacht dat het zo lang duurde, krijg ik gelukkig wel de eerste maand gratis internet :)

Afgelopen woensdag - Valentijnsdag - werd ik verrast door een enorme bos bloemen die op m'n werk bezorgd werden. Iedereen was heel jaloers ;) want ze zijn heel mooi. Paul had ze laten bezorgen, speciaal in een oranje-achtige gloed - de Nederlandsa kleur haha.
's Avonds zijn we uit eten gegaan bij La Tasca, een Spaans tapas restaurant. Het was een vast Valentijns menu, dus je kon niet kiezen, we kregen gewoon alles.. Het was erg lekker! Daarna zijn we nog naar een grote pub geweest om wat te drinken.

Morgen shoppen in de stad en boodschappen doen..