donderdag 12 april 2007

Bezoek!

Pff het is alweer ruim een maand geleden dat ik hier het laatst gepost heb!

Veel gebeurd, maar ik weet niet meer precies allemaal wat.. Natuurlijk het belangrijkste dat Arthur & Antoinnet langs zijn komen afgelopen paasweekend! Ik vond het heel gezellig en Paul ook, we zijn gaan shoppen, bowlen en schaatsen (jaja het was warm weer, maar we moesten de nieuwe ijsbaan uitproberen!).. Ik ben niet gevallen jee maar Antoinnet en Paul hadden allebei een natte broek haha! Vooral Antoinnet maakte een mooie slipper - voorover haha - helaas heb ik die gemist omdat ik een hotdog aan het eten was..

Na het bowlen (weer verloren.. dat wordt een nieuw onbijt zucht.. zie foto voor het ontbijtje dat ik de vorige keer gemaakt had..) gingen we naar de arcade hal, die ernaast was om spelletjes te spelen, zoals racen en dansen op een dans mat (mijn favoriet, ik ben er alleen niet zo goed in..)
Verder is het hier gewoonte om voor elkaar een groot chocolade ei te kopen en meestal ook nog met chocolaatjes.. dus die kreeg ik op zondag van Paul.. Mmmm, Lily o'Brien chocolaatjes zijn erg lekker! Antoinnet heeft pizza voor ons gemaakt (lekkerrr) en zelfgemaakt ijs (mmmmmmm) die ik nu nog in mn vriezer heb, maar niet voor lang!
Jammer genoeg waren de winkels zondag dicht (hadden we niet verwacht, want de winkels zijn hier altijd open, behalve met kerst - zei Paul.. maja)
Oh en we hebben Antoinnet aan de cocktails gekregen, die drinkt ze nu vast elk weekend :D

Verder gaat het op m'n stage erg goed, ik heb vandaag een tussentijdse beoordeling gekregen en ze zijn erg tevreden :) ze vroegen zelfs of ik niet kon blijven :D
Ik heb nu m'n eigen projectje om een site hoger in Google te krijgen, ik vind het erg leuk om te doen, alleen die site eigenaren zijn erg irritant.. Ik kreeg woensdag een mailtje dat ze vonden dat we niet genoeg werk deden en dat ze veel geld betaalden en maar weinig kwaliteit kregen.. We hebben ze toen bewezen dat ze erg omhoog zijn gegaan in Google en dat het niet om kwantiteit gaat maar om kwaliteit en toen waren ze ineens erg aardig en dat we maar vooral zo door moesten gaan met ons goede werk... Gekke Engelsen.

Deze zaterdag ga ik naar het trouwfeestje van een van m'n collega's, dus dat wordt wel gezellig want bijna iedereen van het kantoor komt!