woensdag 7 maart 2007

Bowlen en vakantie..

Ja ja ik weet het, het is alweer 3 weken geleden dat ik voor het laatst een berichtje heb geplaatst.. De Valentijnsbloemen liggen alweer in de container, na een paar dagen begonnen de witte exotisch bloemen te stinken, maar ze waren wel mooi ;)
Het grote nieuws is dat ik eindelijk internet thuis heb jee! Ik krijg alleen de post nog steeds op het verkeerde adres (flat 1 ipv flat 5) maja dat is niet mijn probleem!
Ik heb er ook een nieuwe onderbuurman bij, die woont nu in flat 1 en als het goed is komt deze week ook iemand in flat 2 wonen dus dan is bijna het hele huis bezet (5 van de 6)..

Afgelopen weekend ben ik met Paul gaan bowlen in Parrs Wood, een soort van entertainment centrum, met ook bingo, veel spelmachines en ik weet niet wat nog meer.. We hadden van tevoren een weddenschap afgesloten: als hij zou verliezen zou hij het volgende weekend afwassen, als ik zou verliezen dan zou ik hem volgend weekend ontbijt op bed moeten maken.. Helaas ben ik de l*l ;)

Gelukkig is het wat mooier weer aan het worden, de zon schijnt steeds vaker en het wordt ook warmer, ik heb zin in de zomer! Overigens hebben we ook onze vakantie geboekt, begin juli gaan we twee weken naar de Dominicaanse Republiek!!!! Over 2 weken moet ik prikken halen tegen 5 verschillende ziektes, ik hoop alleen niet dat het ook 5 prikken zijn..

Ik zal snel wat meer schrijven, maar we moeten maar weer eens aan 't werk! xxx